Les Finals Balears en Edat Escolar de vuit esports reuniran aquest cap de setmana 750 joves a Palma

13 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes

foto rugbi arxiu

Les competicions que es disputen són de Bàsquet, Rugbi, Tir amb arc, Gimnàstica Artística, Natació, Tir amb fona, Atletisme i Tennis

Aquest cap de setmana es disputen les Finals Balears en Edat Escolar en vuit modalitats esportives distintes: Bàsquet, Rugbi, Tir amb arc, Gimnàstica Artística, Natació, Tir amb fona, Atletisme i Tennis, competicions en què participaran 750 esportistes de les Illes Balears: 400 són de Mallorca, 150 de Menorca i 200 d’Eivissa i Formentera.

L’estrena de la competició serà demà divendres al matí, amb la disputa dels primers partits de Tennis al Poliesportiu Príncipes de España. A la mateixa instal·lació, es disputaran, l’horabaixa, els partits de Bàsquet femení en categoria cadet, mentre que el Bàsquet masculí (també cadet) disputarà els partits al Pavelló Toni Pizà.

Ja dissabte entraran en competició la resta d’esports. Així, els partits de Rugbi es disputaran al Poliesportiu Sant Ferran; la Gimnàstica Artística, al Poliesportiu Germans Escalas, mentre que el Poliesportiu Príncipes de España –a més del Bàsquet femení i el Tennis- acollirà les competicions de Natació, Tir amb fona i Atletisme. De la seva banda, el Tir amb arc tendrà lloc al Palma Arena.

foto gimnàstica artística

En total, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes a les 16 distintes modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

Aquestes competicions es van iniciar el dia 30 de gener a Menorca amb la competició de Camp a través i s’acabaran, també a Menorca, el cap de setmana del 10 al 12 de juny amb el Ciclisme en ruta, el Futbol i el Tennis en categoria infantil.


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com