III Gran Premi d’Egües. Segona jornada del 78è. Gran Premi Nacional de Trot.

14 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Uka blai

Uka Blai guanya el III Gran Premi d’Egües

El Gran Premi Consell de Mallorca és per a Ultra Blai, de la mateixa quadra i també amb Antoni Frontera de joquei.

La segona reunió del 78è Gran Premi Nacional del Trot, ha tingut en el III Gran Premi d’Egües i el Gran Premi Consell de Mallorca a les dues curses més importants de l’avantsala de la gran diada de demà diumenge, 15 de maig. La Quadra Son Blai i el joquei Antoni Frontera, han estat el grans guanyadors de la reunió d’aquest dissabte, amb unes tribunes prou plenes d’aficionats.

El III Gran Premi d’Egües-Conselleria d’Agricultura i Pesca, amb 12.000 euros pels primers classificats, estava reservada a egües de tres anys, sobre una distància de 2.150 metres, i ha estat guanyada per Uka Blai de la Quadra Son Blai amb un registre d’1’15”9 menat per Antoni Frontera. En segon lloc ha quedat Una Mixo, 1’16”7, amb J.Antoni Riera a les regnes, i la tercera posició ha estat per a Urania Branch, 1’16”9, amb Joan C. Rotger.

Quant el Gran Premi Consell de Mallorca, amb 9.000 euros de dotació, Ultra Blai ha passat primer per línia de meta, també amb Antoni Frontera de pilot, amb un temps d’1’18”0, seguit de Uy Ir, 1’18”4 amb Biel Pou, i Upal entrant tercer, 1’18”7, amb J.Antoni Riera de joquei. El director general d’Agricultura, Antoni Perelló, el president de l’IEHM, Agustí Mascaró, i el president de la Gestora de la FBT, Joan Llabata, han fet entrega dels trofeus.

Pel que fa a la cursa de cavalls de sis i més anys nacionals, Premi Dar Hanover, amb 5.000 euros en disputa, Oh Tap in HM, amb Miquel Mestre, ha estat el clar vencedor amb un temps d’1’16”1.

La programació d’avui ha ofert un total de 11 curses. Demà serà la Gran Diada amb el 78è. Gran Premi Nacional en joc.


FOTOS IEHM: Final del III Gran Premi d’Egües i entrega de trofeu. Entrega de trofeu del Premi Consell de Mallorca i del Premi Dart Hanover

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com