L’IES Medina Mayurka, de Palma, i el Col·legi Santa Teresa, de Marratxí, campions de Rugbi de les Illes Balears en Edat Escolar

14 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Rugby

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha seguit la competició al Poliesportiu de Sant Ferran i ha fet lliurament de les medalles

Aquest matí s’han celebrat les Finals Balears de Rugbi en Edat Escolar al Poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, en què s’han proclamat campions l’IES Medina Mayurka (de Palma) en categoria infantil, i el Col·legi Santa Teresa (de Marratxí), en la categoria cadet. Acabada la competició, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha fet lliurament de les medalles als tres primers classificats de cada categoria.

A Infantils, l’IES Medina Mayurka s’ha endut la medalla d’or després de vèncer tots els partits de la lligueta. La plata ha estat per al Col·legi Aula Balear, també de Palma, mentre que el bronze se l’ha endut l’Eivissa Rugbi Club.

Pel que fa a la categoria Cadet, el campió, el Col·legi Santa Teresa, també s’ha imposat a tots els partits de la lligueta. Segon classificat i medalla de plata ha estat el Tramuntana Rugbi Club-Truc (de Maó), mentre que la tercera plaça i medalla de bronze se l’ha endut l’IES Emili Darder (de Palma). Al llarg del matí, força públic ha seguit els partits de totes dues categories.

El Rugbi és una de les disciplines esportives que aquest cap de setmana celebren les Finals Balears, al costat del Tir de Fona, Gimnàstica Artística (totes tres competicions ja acabades avui) i Bàsquet, Natació, Atletisme i Tennis (que es perllonguen fins demà).

En total, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes a les 16 distintes modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i el desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

Aquestes competicions es van iniciar el dia 30 de gener a Menorca amb la competició de Camp a través i s’acabaran, també a Menorca, el cap de setmana del 10 al 12 de juny amb el Ciclisme en ruta, el Futbol i el Tennis en categoria infantil.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com