La zona de piscínes del Príncipes de España s’estrena amb la disputa de les Finals Balears de Natació en Edat Escolar

14 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha entregat les medalles i ha seguit un entrenament dels nedadors del programa  de Tecnificació, seguiment i sincronitzada  de l’EBE

Aquest matí s’ha fet l’estrena de la nova zona de piscines del Príncipes de España coincidint amb la celebració de la primera sessió de les Finals Balears de Natació en Edat Escolar, que clouran demà migdia. El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha visitat les instal·lacions amb el president de la Federació Balear de Natació, Raúl García,  i ha fet el lliurament de medalles als tres millors classificats de les distintes categories.

La nova piscina  exterior ha acollit un entrenament dels components del Programa de Tecnificació i de Seguiment de l’Escola Balear de l’Esport (EBE) i un entrenament del grup de natació sincronitzada. El delegat ha visitat aquestes instal·lacions per conèixer de primera mà l’opinió dels usuaris sobre la nova instal·lació, unes obres que estaben pendents  des de l‘any 2008 i que ja poden gaudir els usuaris.

Els cinc primers campions de Balears

Les proves que s’han nedat a la sessió matinal a la nova instal·lació del Príncipes de España han estat cinc, en les quals s’han proclamat els respectius campions de Balears: Rubén García (1.500 metres), Maria Mascaró (800 metres), Francisco Cano (200 braça masculins), Inés Manuel (200 braça femenins), Toni Joe Trett (100 estils masculins), Judit Ortega (100 estils femenins), La Salle (4×100 estils masculins) i Voltor (4×100 metres estils femenins).

La resta de competicions de Natació es disputen aquest horabaixa i demà matí. En conjunt, les Finals Balears corresponen a vuit esports: Bàsquet, Rugbi, Tir amb arc, Gimnàstica Artística, Natació, Tir amb fona, Atletisme i Tennis, competicions en què participaran 750 esportistes de les Illes Balears: 400 de Mallorca, 150 de Menorca i 200 d’Eivissa i Formentera.

En total, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes a les 16 distintes modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com