LA SELECCIÓ ALEVÍ HA TORNAT AMB EL 4ª LLOC DEL CAMPIONAT D’ESPANYA

15 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

La Selecció de les Illes Balears Sub-12 (Aleví) ha quedat en el lloc quart del Campionat d’Espanya, després de perdre contra Aragó (1-0) pel tercer i quart lloc. Els representants de Balears havien arribat a Semifinals després d’eliminar en quarts a la selecció de Canarias. El Campionat se va jugar a Tudela (Navarra) i finalment el campió ha estat la selecció de València, que va eliminar a Balears en semifinal (4-0, i que va guanyar la final a la de Madrid per penals (0-0). A la foto, el combinat balear i el president Bestard amb el coordinador de seleccions, Jaume Sastre.

En la primera jornada va guanyar clarament els dos partits: 9-1 a Melilla, i 4-1 a Cantabria. En la segona, varen empatar amb Extremadura quedant primera de grup, a pesar d’haver perdut el darrer partit per 0-1 contra el País Vasco.

Als quarts de final va guanyar 1-0 a Canàries.

Aquests són els seleccionats per Antonio Barea que varen participar a Tudela en el Campionat d’Espanya:

1
Damian Vico Van Berkel
A.D. Penya Arrabal
2
Jorge Retamal Carmona
Penya Blanc i Blava
3
Joan Salvà Font
C.D. CIDE
4
Jose Alberto Tugores Molina
C.D. CIDE
5
David Florit Marques
C.E. Ferreries
6
Alemu Mercer Miko
C.D. San Francisco
7
Alpha Diounkov
C.D. Son Cladera
8
Lucas A. Blanco Jaquez
C.D. Manacor
9
Papa Diounkov
C.D. Son Cladera
10
Ramon Rodriguez Jimenez
R.C.D. Mallorca
11
Miquel Jaume Castell
C.F. Patronato
12
Elias Ramirez García
C.D. Binissalem

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com