Une Star Photo HM guanya el 78è Gran Premi Nacional

15 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, otros deportes minoritarios, Trote

Gran tarda de trot i munió d’emocions a Son Pardo

Une Star Photo HM, de la Quadra HM, figura ja entre els grans campions de trot. Avui horabaixa, pilotat magistralment per Guillem Andreu, ha  aconseguit guanyar la gran clàssica d’enguany amb un temps d’1’15”6,  amb una graderia plena a vessar i expectant per presenciar el 78è Gran Premi Nacional. La cursa, quinta de la tarda (17,55 hores), ha tingut  a la graella de sortida els 16 poltres de tres anys en millor forma de les Balears. La carrera ha estat trepidant fins enfilar-se la recta de meta on Une Star Photo ha entrat per la part exterior, i amb un Guillem Andreu exultant de joia. La segona posició ha estat per un dels gran favorits, Union Blai menat per Antoni Frontera (1’16”0) i la tercera posició per Uncle Yim CS amb Joan A. Riera (1’16”3). La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, acompanyada del president de l’IEHM, Agustí Mascaró, i del president de la Gestora de la FBT, Joan Llabata, ha fet entrega dels trofeus del Gran Premi, al propietari del cavall, al menador, a l’entrenador i al criador. El Gran Premi Nacional estava dotat amb 100.000 euros, 50.000 dels quals destinats al cavall guanyador.

La segona gran carrera de la tarda  ha estat el Gran Premi Sencers i Egües, guanyat per Kent Barbes, amb Antoni Frontera a les regnes, amb un registre d’1’14”1. Amb aquesta carrera s’ha entrat a la recta final d’un cap de setmana amb tres gran reunions hípiques, tota una munió d’emocions que any rere any es respira en el món del trot de Mallorca, quan arriba el Gran Premi Nacional.

FOTOS IEHM: Arribada a meta de la cursa del Gran Premi, posterior entrega de trofeus al guanyador, i entrega del Gran Premi de Sencers i Egües.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com