El complex esportiu Es Figueral comptarà amb un camp de futbol 7

18 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El complex esportiu Es Figueral comptarà amb un camp de futbol 7 gràcies a l’aportació de 172.987,63 euros que realitza la Fundació Illesport a l’Ajuntament de Capdepera per executar les obres.
El passat mes d’abril, la Fundació, depenent de la Delegació de Presidència per a l’Esport del Govern de les Illes Balears, va iniciar una línia d’ajudes per al finançament de projectes de millora d’instal·lacions i equipaments esportius de Mallorca que el departament d’Esport de l’Ajuntament de Capdepera va sol·licitar.
La comissió avaluadora de la Fundació va proposar atorgar a l’Ajuntament un import de 172.987,63 euros, el 100% sol•licitat, en concepte d’inversió en matèria d’instal·lacions i equipaments esportius, i va ser notificat al Consistori el 26 d’Abril.
L’acte protocol·lari de notificació oficial es va celebrar el dia 5 de maig, a la capella del Consolat de Mar, amb la presència del president de la Comunitat Autònoma Sr. Francesc Antich, la presidenta del Consell de Mallorca, Sra. Francina Armengol, el conseller de Presidència, Sr Albert Moragues, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Maria Pilar Gasull Albons.
La construcció d’un camp de futbol 7 era una demanda reiterada dels usuaris que diàriament omplen les instal·lacions esportives.

 

Informa: Deporte Balear  fuente:   capvermell

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com