Fundació Illesport, signa 22 convenis de patrocini amb esportistes destacats no olímpics

18 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

firma esportistes model

La delegació de la Presidència per a l’Esport, a través de la Fundació Illesport, signa 22 convenis de patrocini amb esportistes  destacats  no olímpics per un import de 42.303 euros

La delegació de la Presidència per a l’Esport, a través de la Fundació Illesport,  ha signat 22 convenis de patrocini amb esportistes destacats  no olímpics (d’esports individuals o col·lectius) de les Illes Balears per un import de 42.303 euros. Un d’aquests esportistes (Emilio de la Càmara) és màster.

El delegat també ha assegurat que “malgrat la crisi, hem fet tots els esforços per mantenir les dotacions de l’any passat i alhora ajustar els pressuposts. Hem hagut d’incrementar la partida dels olímpics, gràcies als excel·lents resultats esportius. Ara tenim 223 esportistes de màxim nivell, i vosaltres en sou una representació”.

A la signatura hi han assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González  i els esportistes Damián García Castillo (kickboxing), Francisco Serra Simó (fisioculturisme), Victor Blanes Eckert (caiac pista), Manuel Weiller Vidal (vela),  Álex García Sánchez (lliure olímpica), Emilio de la Cámara Perona (atletisme sènior), Patricia Blanes Eckert (caiac pista), Catalina Rayo Ramis (ciclisme), David Quiñonero Noguera (boxa), Manuel Antonio Ortiz Franco (Lluita lliure Olímpica), Cristian Cruzado Díaz (Lluita lliure Olímpica), Hugo Brutinel Torrecilla (natació), Luis Vidal Butler (fisioculturisme), Jon Ander Arambalza Valverde (orientació), Carlos Crespo Alcalà (billar), David Castro Rabadán (kendo), Jorge Ortiz Ortega (fisioculturisme), Ricardo Aracil Romero (aerostació), Jerònima Ballesta Navarro (petanca), Carlos Cerezo Arribas (caiac de mar), Francisca Bauzá Juan (salts de piscina) i Ángel Quevedo Mesones (tai-txí formes).

El delegat ha assegurat que “malgrat la crisi, hem fet tots els esforços per mantenir les dotacions de l’any passat i alhora ajustar els pressuposts. Hem hagut d’incrementar la partida dels olímpics, gràcies als excel·lents resultats esportius. Ara tenim 223 esportistes de màxim nivell, i vosaltres en sou una representació”.   A més ha demanat als esportistes que aquests patrocinis tinguin un retorn per als ciutadans de les Illes Balears en forma de valors.

La Delegació de la Presidència per l’Esport destina el 2011, mitjançant la Fundació Illesport, un total de 1.321.000 euros per convenis de patrocini amb esportistes destacats de les Illes Balears.

La Fundació Illesport, patrocina mitjançant aquests conveni els esportistes balears   més   destacats  que   a   l’actualitat   competeixen  a escala nacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com