Visita al nou pantalà de piragüisme del Llac Esperança d’Alcúdia

18 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Kayak, Náutica, Olimpiadas, Otros Deportes

Pantalá Alcudia

El conseller de Presidència, Albert Moragues junt amb delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González ha assistit a un entrenament dels membres del Pla Nacional de Tecnificació i del programa de tecnificació i de seguiment de Piragüisme a la nova instal·lació del Llac Esperança d’Alcúdia.

A l’entrenament també també hi han estat presents el batle d’Alcúdia, Miquel Àngel Llompart; el president de la Federació Balear de Piragüísme, Juan José de Salabert;  i la presidenta i la gerent de l’agrupació Hotelera d’Alcúdia, Margarita Socias i María José Aguiló respectivament.

El nou pantalà està instal·lat a l’hotel Bocacció, té 12 metres, la qual cosa permet millors entrenaments per els palistes de les Illes i als del Pla Nacional, que entrenen en aquesta nova instal·lació. A més, l’hotel ha preparat una instal·lació per amagatzemar les piragües  i ofereix als palistes tots els seus seveis complementaris de gimnàs i alimentació específica.

De fet, en aquestes instal·lacions la selecció sueca de piragüisme te previst, en bre realitzar una sèrie d’entrenaments.

Pantalá Alcudia

En aquest entrenament hi ha estat present Sete Benavides, palista classificat per representar España a l’Europeu Senio Absolut, amb opció a les pròximes olímpiades de Londres 2012.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com