La Delegació de Presidència per l’Esport, a través de la Fundació Illesport, ha signat l’import fix dels convenis de patrocini amb 21 clubs

19 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

 

La Delegació de Presidència per l’Esport, a través de la Fundació Illesport, ha signat l’import fix dels convenis de patrocini amb 21 clubs esportius per 1.476.003 euros

La Delegació de la Presidència per l’Esport,  a través de la Fundació Illesport, ha signat l’import fix dels convenis de patrocini amb 21 diferents clubs esportius de les Illes Balears per un import de 1.476.003,74 euros per a la temporada 2011-12 (bàsquet, futbol, rugbi, vòlei i natació).

A l’acte hi ha assistit el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, i els representants dels clubs Sóller Bon Dia-Joventut Mariana (bàsquet); Bàsquet Mallorca; Sporting Atlètic Ciutat de Palma (futbol);  U.D.Collerense (futbol); C.D. San Francisco (futbol); A.E. Manacor (futbol sala);  Espanya Hoquei Club B; Espanya Hoquei Club;  El Toro Rugby Club; Rugby Club Ponent; Vòlei Ciutat Cide; Voleibol Portol (superlliga); Voleibol Portol (1a nacional); , i C.N Ciutat (natació).

També signaran aquests convenis els clubs Palacio de Congresos de Ibiza (bàsquet); Space Tanit Eivissa (bàsquet); C.D. Alcàzar (bàsquet);  C.V Ciutadella (vòlei); Oxidoc Palma (vòlei);  Valeriano Alles Menorca Vòlei; Melchor Mascaró C.J. Petra (vòlei).

El delegat ha assegurat que “hem fet un esforç per resoldre la part fixa que  permeti als clubs funcionar amb normalitat per gestionar la  temporada que ara finalitza i afrontar amb seguretat la  propera” i ha afegit que “tots els clubs que signen es troben en categories nacionals, això és una molt bona notícia per l’esport balear, ja que significa que gaudim de molt bona salut”.

El delegat Diego González ha assegurat que els convenis «tinguin un retorn per a les Illes Balears amb forma de valors, ja que es paguen amb els doblers de tots els ciutadans».

La Delegació de la Presidència per a l’Esport, a través de la Fundació Illesport, patrocina mitjançant aquests conveni els clubs  més   destacats  que   a   l’actualitat   competeixen  a escala nacional, assolint d’aquesta manera a la societat un efecte beneficiós per a la promoció de la imatge esportiva de les Illes Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com