Presentació del nou programa conjunt de recerca i desenvolupament de medicina i rendiment esportiu

19 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

Visita Son Llatzer

El conseller de Presidència, Albert Moragues, junt amb el conseller de Salut, Vicenç Thomàs i el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González,  han presentat el nou programa conjunt de recerca i desenvolupament de medicina i rendiment esportiu.

Per aquest motiu s’han visitat les unitats  de marxa i telerehabilitació de l’Hospital i el Casal de Son Llàtzer una vegada que han finalitzat les obres d’aquestes instal·lacions i que acollirà la seu de la fundació Illesport i el centre de recerca del rendiment esportiu.

La proximitat dels dos centres permetrà millorar l’eficiència dels recursos, compartir serveis, i dels resultats i programes que es desenvolupin se’n veuran beneficiats tant els esportistes d’elit, els de l’Escola Balear de l’Esport com tots els ciutadans que mitjançant, l’hospital Son Llàtzer, tinguin patologies que puguin millorar amb algun dels resultats i estudis realitzats.

La col·laboració de la Fundació Illes Balears per a la Innovació Tecnològica (IBIT) permetrà aplicar la informàtica en programes per  millorar l’aprofitament de l’esforç, correccions posturals, així  com  programes per a la prevenció de lesions i de millora del rendiment esportiu.

Per la seva part, l’Escola Balear de l’Esport (EBE) amb col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes, invertirà 120.000 euros per a la dotació de material  d’estudi i recerca.

Les instal·lacions del Casal Son Llàtzer, a través de la Fundació Illesport, també destinaran un espai per al Clúster d’Innovació i Recerca esportiva

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com