CAMPIONAT DE MALLORCA MINI

25 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Ja ha arribat ! Aquest fi de setmana els nostres minis jugaran el campionat de Mallorca de categoria mini a la pista del CIDE.

Desprès de la temporada realitzada que ha estat casi perfecta anam amb la màxima il•lusió i ganes de pasarmos-ho be a aquest torneig i per això demanem la ajuda en forma de afició a tots als que els hi agradi el basquet.

I voltros direu … es que es molt alluny i no tenc com anar-hi … pues això tampoc es problema perquè el club Joan Capo disposarà un bus per anar a veure el campionat, el bus costarà 2 euros per persona i valdrà la pena, vos ho assegur.

Vos esper divendres a ses grades…

1,2,3… CONYAC !!!!

Viernes 27 (Sortida Bus: 18:30 desde el Toboso).

19:00 B. Manacor – B. Mallorca
20:30 C. Joan Capo – CB Cide

Sabado 28 (Sortida Bus: 8:30 desde el Toboso)

10:30 B. Mallorca – C. Joan Capo
12:00 B. Manacor – CB Cide

Domingo 29 (Sortida Bus: 8:30 desde el Toboso)

10:30 C. Joan Capo – B. Manacor
12:00 CB Cide – B. Mallorca

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com