Trobada Mallorquinista a Lluc 2011

25 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
Trobadas de peyes a lluc

Una vegada acabada la temporada, aquest diumenge dia 29 de Maig, tendrà lloc com cada any, la Trobada Mallorquinista al Monestir de Lluc. Aquesta vegada servirà per celebrar els 15 anys a primera divisió consecutius del RCD Mallorca. La Federació de Penyes organitza aquest acte en col·laboració amb el Reial Mallorca i la seva Fundació.

Els actes prevists son a les 11h, missa amb els Blavets de Lluc. Serà la darrera vegada que cantaran aquesta temporada ja que a l’estiu no canten. Posteriorment, devers la 13:30h Gran paella Mallorquinista.

Els tiquets valen 10 euros per persona. Per comprar-los podeu passar per sa Fundació Reial Mallorca o cridant al 971 221 231. O bé demanant informació a la vostra penya més propera.

No fa falta sigueu penyistes ni socis del Mallorca per poder assistir-hi. Per tant, vos hi esperam a tots! Passau a comprar els vostre tiquet o reservau-lo i ens veim diumenge a Lluc!

15 anys te el meu amor.

Visca el Mallorca i la nostra gent!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: fiestadeportiva.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com