Les Finals Balears en Edat Escolar d’escacs i bàsquet infantil reuniran 140 joves esportistes aquest cap de setmana a Menorca

27 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Gover Balear

Menorca es convertirà aquest cap de setmana en la referència de l’esport de la Comunitat al acollir les Finals Balears en Edat Escolar d’escacs i de bàsquet infantil masculí i femení, amb la participació de 140 joves esportistes. El Pavelló Municipal Sínia Costabella de Maó serà la seu de les competicions de bàsquet, mentre que l’Hotel Sant Lluis de l’urbanització S’Algar acollirà la competició d’escacs. Les finals  estan organitzades per la Delegació de la Presidència per a l’Esport.
Les competicions d’escacs començaran el dijous 26 de maig, amb una participació de 40 esportistes de les categories infantil, cadet i aleví (18 de la delegació de Mallorca, 10 de Menorca, 12 d’Eivissa i Formentera). La competició està organitzada en sis rondes, que finalitzen el diumenge dia 29 a les 13.30 hores.

El divendres dia 27, a les 16.30 hores, es donarà inici de les competicions de bàsquet. En la categoria infantil masculí competiran el C.B. La Salle Mahon (Menorca), Sant Josep (Mallorca), San Agustín Imprenta Bahia (Mallorca) i Sant Antoni Carnes March (Eivissa).  En la categoria infantil femenina, participaran els clubs C.B Jovent d’Alaior Bar Geminis (Menorca), Binissalem (Mallorca), Sant Josep Obrer (Mallorca) i Puig d’en Valls (Eivissa). Entre els vuit equips es preveu una participació de un centenar d’esportistes.

S’ha de recordar que les competicions s’emmarquen dins del calendari de Finals Balears d’Esport Escolar. Els guanyadors es garanteixen la classificació per als respectius Campionats d’Espanya per Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar.

En conjunt, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes en 16 distintes modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com ara el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre d’ altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com