La Quadra HM també guanya el Critèrium Nacional

29 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Oh Tap In HM s’imposa a Shakir Star i Sybila de Kor

Després de guanyar el Gran Premi Nacional, la Quadra HM s’ha fet seu també el Critèrium Nacional amb Oh Tap In HM (1’17”1) amb Miquel Mestre. I ho ha fet amb claredat sobre altres dos grans aspirants a emportar-se’n aquest premi: Shakir Star (1’17”3) pilotat per Miquel A. Binimelis i Sybila de Kor (1’17”4) amb Joan A. Riera.

La cursa, sobre una distància de 3.150 metres i reservada a nacionals de tres i més anys, ha comptat amb els següents exemplars i respectius menadors: Sybila de Kor (J.A. Riera), Naronica (J.A. García), Shakir Star (M.A. Binimelis), Omni Maker SB (A .Frontera), Magistral (A.Valls), Nacho Mar (G.Pou), Lluna Plena (B.C. Pons), Oh Tap in HM (M. Mestre), Oliver CG (J.Bauza B.), Treboli SPA (G.Andreu).

Quant el Premi Pedro J. Garcías de joqueis, corregut sobre una distància de 2.150 metres, s’ha imposat Odin des Nells  amb G. Riera a les regnes, amb un temps d’1’16”4. La segona posició ha estat per a Nokia PV, amb M. Mestre i un registre d’1’16”5 i la tercera posició per a Orxata d’Ite, amb J. Bauzá B, amb un temps d’1’17”8.

En el Premi Club Dames del Trot s’ha imposat Sultan de Ladil (1’18”3) amb Tinita Pocoví, en segon lloc ha arribat Socaris Twist (1’18”3) menat per Marga Pocoví i One More Alone (1’16”7) ha quedat en tercera posició amb Francisca Andreu.

Pel que fa a la cursa de minitrot, amb sis participants i sobre un distància de 700 metres, la victòria ha estat per a Perla Grandchamp conduït per A. Mª. Prieto.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com