FINAL NACIONAL “VII TORNEO JUGANDO AL ATLETISMO” (27/29.05.11)

2 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

L´equip femení del Col.legi Joan Capó que es desplaçà a Puertollano, 15è classificat

A Puertollano, Ciudad Real, se celebrà la final del “VII Torneo Jugando al atletismo”, un programa de la Real Federació Espanyola d´Atletisme, amb la participació de 19 equips masculins i altres tants femenins, equips de col.legis que representaven totes les comunitats autònomes.

Les nines del Col.legi Joan Capó (Aina Artigues, Irene Torralba, Margalida Adrover, Marina Hernández i Melina Sánchez) amb els seus delegats – entrenadors Joan Pons i Maria Magdalena Perelló i altres familiars acompanyants, varen viure tres intensos dies en els que la part esportiva (centrada en la jornada de dissabte) només era un aspecte dels molts que es perseguien.

Cal mencionar les magnífiques instal.lacions que ens trobarem, així com la gran organització que posà en marxa la jornada, amb horaris que es compliren a la perfecció.

L´equip felanitxer quedà classificat en 15ª posició, després de comptabilitzar les 10 actuacions individuals i els tres relleus. Entre les nostres destacà Aina Artigues, que s´imposà, en el grup de 5 equips, a les dues proves que va fer (10 x 10 i salts laterals) i que va ser la fèmina  que més sats laterals va fer en 20″ (61) en tota la competició.

El diumenge dematí hi va haver dos actes molt especials  encaminats a fomentar la convivència i bones relacions entre tots els participants (atletes, entrenadors, pares i organitzadors) i de veritat ho lograren, tant el relleu de l´amistat com les taules de les autonomies. Tothom s´abocà en aquestes activitats i va ser un èxit.

Quedarem amb ganes de repetir.

 

A les fotografies:

– Equip femení del Col.legi Joan Capó

– Els dos equips de les Illes Balears (Jaume I de Palmanova, masculí – Joan Capó de Felanitx, femení) a la desfilada inicial

– Un moment del Gran Prix amb la participació del Joan Capó

– Els animats “majors” del Joan Capó que participaren en el relleu de l´Amistat

–   Les atletes felanitxeres amb Javier Bermejo, campió d´Espanya absolut de salt d´alçada

– La taula de les Balears, amb productes de les Illes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com