Presentat el 53è. Gran Premi de Manacor

8 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La Gran Diada Hípica d’aquest cap de setmana reunirà a 264 cavalls a les 25 curses programades

El batle de Manacor, Antoni Pastor, el president en funcions de l’Institut de l’Esport Hípic de Malllorca (IEHM), Agustí Mascaró, el president de la Gestora de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata i el director de l’Hipòdrom de Manacor, Biel Román, han presentat aquest migdia el 53è Gran Premi de Manacor, la segona gran clàssica del trot nacional, que es correrà en el marc de la Gran Diada Hípica que tindrà lloc el dissabte vespre, diumenge matí i diumenge horabaixa.

 

A la presentació, Antoni Pastor, ha valorat de forma positiva la gestió de l’IEHM, i ha agraït l’esforç del Consell per donar un impuls al trot a la comarca, a la vegada que ha remarcat la importància del trot en la seva relació directa i laboral amb el sector primari de Mallorca. Agustí Mascaró i Joan Llabata han desitjat una feliç Diada a tots els participants, tot i esperant que el temps acompanyi el desenvolupament de les curses programades.

 

Al llarg de les tres reunions d’aquest proper cap de setmana correran 264 cavalls a les 25 curses programades, de les quals destaca el Gran Premi de Manacor, que es correrà diumenge a les 18,55 hores, i ofereix 18.000 euros en premis.

 

La graella d’aquesta cursa, reservada a poltres de 3 anys nacionals,  sobre una distància de 2.375 metres, comptarà amb els següents participants:

 

 

1.-  Uka Blai (J. A. Riera)

2.-  Unometro (A. Pou H.)

3.-  Up Chancen GM (P. J. Pascual)

4.-  Under the Sea  HM. (M. Mestre)

5.-  Une Star Photo HM (G. Andreu)

6.-  Uncle Yim CS (A. Frontera)

7.-  Unitra RS. (B. Pou)

8.-  Un de’n Fliper (M.A. Binimelis)

9.-  Utopia AB (J. A. Garcia)

10.- Underthesky (J. Bauzá B.)

11.- Ubekele (A.Roca)

 

 

La primera reunió de la Gran Diada començarà a les 19 hores de dissabte. A les 10 carreres programades hi ha 105 matriculats. La vetlada acabarà a les 22,50 hores. La jornada de diumenge començarà amb una sessió matinal de 8 proves, a les 10,30 hores, i acabarà a les 13,25 hores. Hi ha un total de 85 inscrits. La reunió de la tarda, amb 71 participants, obrirà les portes a les 16,30 hores, amb una cursa de ponis. La carrera del Gran Premi serà la quinta del programa a les 18,55 hores. La setena carrera (Premi Felanitx) tancarà la Gran Diada a les 19,45 hores.

 

La dotació total en premis de la Gran Diada Hípica, en les tres reunions, és de 41.000 euros.

 

 

Oficina de Comunicació de l’IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com