Uy Ir amb Biel Pou guanya sobre la línia de meta el Premi Artà, carrera estel•lar de la primera reunió de la Gran Diada de Manacor

11 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Demà hi ha doble reunió de matí i horabaixa, a les 18,55 es correrà el 53è Gran Premi.

Uy Ir ( 1’18”7) menat per Biel Pou  ha guanyat el Premi Artà, dotat amb 4.000 euros. Aquesta carrera estava reservada a nacionals de quatre i més anys, sobre una distància de 2.375 metres. La prova, la quarta de la primera de les tres reunions de la Gran Diada Hípica de Manacor, ha estat la més important del programa d’aquesta tarda-nit en el Municipal de Manacor.

Uy Ir s’ha imposat sobre la línia de meta a Ultra Blai, de Toni Frontera, després que aquest dominés els dos darrers terços de la cursa. La tercera posició ha estat per a Universal (1’19”1) conduït per Toni Valls.

El programa s’ha iniciat amb el Premi  Alcúdia, guanyat per Scotty Star (1’21”5) menat per Guillem Andreu. El Premi ses Salines ha estat per a Unica de Retz (1’23”4) de Francesc Vecina. Turquesa Bird (1’22”3) amb Biel Pou s’ha adjudicat la tercera prova en aquest interessant inici de la Gran Diada Hípica que ha comptat amb una notable presència de públic a les graderies. El Premi Santanyí, quinta carrera, ha estat per On Ace des Tot Bo (1’21”7) amb Joan Antoni Riera. El programa d’aquesta dissabte s’ha de completar amb un total de 10 carreres. La darrera tindrà la sortida a les 22,50 hores.

Demà diumenge el calendari hípic ens ofereix dues reunions: la primera al matí, que començarà a les 10,30 hores, i la de la tarda, que s’iniciarà a les 16,30 hores amb el Gran Premi de Manacor com a gran atractiu, cursa que començarà a les 18,55 hores.

FOTOS IEHM:  (3) Carrera del Premi Artà (trofeu en primer pla), final de cursa  i entrega de trofeu.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com