Serra Ferrer compra les accions d’Alemany

14 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
Serra Ferrer

Serra Ferrer, anuncià la compra quan sortia de la notaria d’Álvaro Delgado. Foto: J.Morey

El vicepresident del Reial Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, ha adquirit el 9% de les accions del club vermell que tenia l’expresident Mateu Alemany i consuma, així, el procés de compra del club que començà l’estiu passat. El pobler s’estableix com a home fort dins l’accionariat mallorquinista i ostenta un 49,5% dels títols. Per l’operació d’ahir, Mateu Alemany ingressà més de 60.000 euros i té previst rebré dos pagarés pel mateix valor en els propers dos anys. Per la seva banda, el misser del Reial Malloca, Miquel Coca, ha entrat a formar part de la SAE després d’aconseguir-ne el 2,5% de les accions que era en mans Josep Pons.

«Tot s’ha fet molt bé i amb naturalitat«, afirmà Serra Ferrer en sortir de la notaria d’Àlvaro Delgado, on es rubricà la venda. «Mateu Alemany passarà a la història del Mallorca d’una manera molt correcta», afegí el màxim mandatari barralet, que evità definir-se com l’home més poderós de la entitat. «No hi he tingut mai el màxim poder», explicà. D’aquesta manera, un 49,5% de l’accionariat queda en mans de l’exentrenador. El president del Reial Mallorca, Jaume Cladera, encara n’és el segon màxim accionista, amb un 12% de la propietat. Els membres del consell Utz Claessen i Pere Terrassa acumulen cada un un 10% dels títols. Miquel Àngel Nadal, Rafel Nadal i Biel Cerdà tenen perhom un 5% de les accions de l’entitat mallorquinista, en la qual ha entrat Miquel Coca adquirint un 2,5% del total. Tot i la venda efectuada, Mateu Alemany conservarà en poder seu una proporció del club simbòlica: el 0,4 per cent.

Objectiu: estabilitzar el club

Serra Ferrer es mostrà partidari de continuar treballant amb l’objectiu d’estabilitzar la SAE econòmicament i pensà en el dèficit. «La nostra missió és fer el club viable i dur-hi estabilitat. És molt mal de fer reduir un deute de 73 milions d’euros. Devem molt i els qui hem entrat tenim 0 responsabilitat en aquest deute. De mica en mica, anirem millorant la situació», afirmà el màxim accionista. Per aconseguir-ho, l’extècnic pensa mantenir la política d'»austeritat i responsabilitat», i en conseqüència, confirmà que la plantilla cobrarà íntegrament el salari a final de mes. «El 30 de juny, tots percebran el cent per cent del sou. Coses com aquestes donen força per continuar endavant», manifestà el pobler. Així, el vicepresident es mostrà «content del treball duit a terme», si bé reconegué que no s’ha prodigat gaire a donar a conèixer la seva tasca. «Fer feina és més important que vendre fum», afegí.

Serra vol Pere Terrassa

Llorenç Serra Ferrer es declarà partidari de recuperar la figura del gestor Pere Terrassa a les oficines del Reial Mallorca. L’actual director general d’IB3 TV hauria d’abandonar aquest càrrec per incorporar-se de nou al club, però el vicepresident li ha deixat la porta oberta. «Vàrem començar aquesta aventura plegats. Ens fa falta un director general i ell ho seria en el cas que volgués tornar. Si no és així, en cercarem un altre», explicà el mandatari vermell. Serra Ferrer també admeté que serà necessària una reestructuració de l’entitat i que, en aquest sentit, es tractaria de contractar «un director tècnic i un secretari tècnic» per reforçar-ne la part esportiva. En qualsevol cas, el màxim accionista de la SAE va confessar no té cap decisió presa. Així mateix, va declarar que «intentarem estalviar qualsevol sou» i que la remodelació del club s’emprendrà «en un clima d’estabilitat».

LV

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com