El Lluís Sitjar ha estat desallotjat

20 junio 2011 | Por Editor | Categoria: comunicados, Fútbol
Alguns dels desnonats arreplegant les seves pertinències.

L’estadi Lluís Sitjar, actualment en estat d’abandonament, ha estat desallotjat aquest matí per la Policia per ordre del jutjat d’instrucció número 9 de Palma, el titular del qual és Enric Morell, segons ha informat el Reial Mallorca en la seva pàgina web.

A primera hora d’aquest dilluns es procedia per part del Cos Nacional de Policia al desallotjament de les persones que vivien il·legalment a l’interior del recinte, sense que s’hagi produït cap tipus d’altercat o enfrontament.

Segons un comunicat del club, el Mallorca prendrà les mesures pertinents per a evitar que es repeteixin situacions d’ocupació il·legal i en condicions insalubres al vell estadi.

Comentarios cerrados