NOTA DE PREMSA CB ESPORLES

20 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Esporles B.C.

Després de dues temporades d’intens treball al nostre Club, MARC ALONSO torna a casa seva, a Catalunya. Ha estat un període d’importants canvis al Club, de millora continua a tots els equips i també de bons resultats.

El pas d’en Marc suposarà un abans i un després per aquest Club i ens permet ara planificar el futur amb uns ferms fonaments que es manifesten en la consolidació del càrrec de Director Tècnic, inèdit al Club fins fa dues temporades, i que anunciam que, per la propera Temporada 2011-2012, serà ocupat per ELOY DOCE.

ELOY DOCE i l’ESPORLES BÀSQUET CLUB hem planificat un Projecte de Millora en l’aprenentatge del Bàsquet concentrat en el bàsquet de formació i amb el propòsit de poder oferir als nins i nines, al.lots i al.lotes que vulguin aprendre a jugar a bàsquet i gaudir intensament d’aquest esport, dels millors recursos humans i materials.

En coherència amb aquest motiu, l’ESPORLES BÀSQUET CLUB la propera Temporada ha decidit renunciar a les places sèniors a Primera Autonòmica tan masculina com femenina. No ha estat una decisió fàcil de prendre però, com sabeu, els recursos son escasos i els pressupostos limitats i la dispersió d’energies dificulta la consecució d’algunes fites que el club pretén, com ara, l’increment del nombre de nins i nines en edat escolar i l’assoliment de majors nivells de qualitat formativa a totes les categories. Pensam que la concentració, si cal més intensa, del treball del Director Tècnic i entrenadors i entrenadores en la formació necessària per cada categoria ens ajudarà a aconseguir aquests propòsits.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com