VI TORNEIG BALEAR DE SELECCIONS INFANTILS

20 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Les seleccions de Mallorca, amb atletes del Joan Capó, arrasen

Superioritat absoluta del atletes de Mallorca (Mallorca ‚ÄúA‚ÄĚ, 1er;- 73 punts;¬† Mallorca ‚ÄúB‚ÄĚ, 2on ‚Äď 50 punts; Eivissa/Formentera, 3er ‚Äď 39 punts i Menorca, 4rt ‚Äď 38 punts) en aquesta nova edici√≥ del Torneig celebrat el passat dissabte, 18 de juny, a Palma.

Francisco Santiago i Margalida Adrover formaren part de Mallorca ‚ÄúA‚ÄĚ; Joan Le√≥n de Mallorca ‚ÄúB‚ÄĚ i altres 8 atletes infantils participaren a la competici√≥ com a control.

TORNEIG DE SELECCIONS

Despr√©s de quatre setmanes sense competir a la pista, els 11 atletes del Joan Cap√≥ varen mostrar una forma envejable. Molt d¬īells feren les seves millors marques.

Els atletes seleccionats del Joan Capó varen tenir unes actuacions perfectes, aportant el màxim de punts possibles.

FRANCISCO SANTIAGO.¬† Va tenir una actuaci√≥ ‚Äúgal√†ctica‚ÄĚ a llargada amb els 4 millors salts de la seva vida, arribant fins als 5.15. Als 150 m. llisos nom√©s fou superat per un atleta que feia control i amb 20.2 don√† els 4 punts al seu equip (la m√†xima puntuaci√≥). Formant part de l¬īequip de relleus 4 x 80 logr√† una vict√≤ria contundent (42.0)

MARGALIDA ADROVER. Participà en la prova més dura, els 3.000 m. marxa, però no fallà. A més de la victòria, logrà la seva millor marca en pista (17.11.5)

JOAN LE√ďN. Fou un dels protagonistes de dos sensacionals concursos. Guany√† la javelina amb 31.87 (amb 4 metres de difer√®ncia respecte al segon) i qued√† en segon lloc a pes (10.57). En ambdos cassos, marques personals.

Dels altres atletes, que no formaven part de les selccions, destaquen:

Caterina Contestí: 3ª a 3.000 m. marxa, amb la seva millor marca (18.51.9)

Aina Artigues: 4ª a llargada, superant per primer cop els 4 metres (4.03)

Irene Torralba: 2ª a pes, amb el seu millor registre (6.28)

Maria Binimelis: 4ª a javelina (15.07, marca personal)

Marina Hernández: 4ª als 1.000 m. llisos (3.43.2, a tres dècimes de la seva millor marca)

Xisco López: 4rt lloc als 1.000 m. llisos amb marca de la temporada (3.38.4)

Completaren l¬īactuaci√≥ del Joan Cap√≥ els atletes Felip Ferradas i Ant√≤nia Heredia.

SOPAR DE FI DE TEMPORADA

En un magn√≠fic ambient i gran organitzaci√≥ per part d¬īun grup de mares d¬īatletes,¬† la fam√≠lia atl√®tica del Joan Cap√≥ (85 persones) celebr√† el sopar de fi de temporada.

El moment m√©s emotiu de la vetllada fou el lliurament d¬īobsequis d¬īagra√Įment als ‚Äúeterns‚ÄĚ Joan Pons i C√®sar S√°nchez, amb l¬īamargor que proporciona el fet de les poques possibilitats que hi ha , per diversos motius, de que continuin la llargu√≠ssima i prol√≠fica tasca que han duit a terme.

MARIA ÀNGELS MESTRE

El¬† proper cap de setmana participar√† en el Campionat d¬īEspanya individual cadet que s¬īha de fer a Castell√≥, a la prova de 1.000 m. llisos. Com que havia fet la ‚Äúm√≠nima‚ÄĚ molt justa i tamb√©¬† per provar el seu estat de forma, el passat dijous a un control disputat a la pista de Magaluf, rebaix√† en quasi 5 segons el seu registre i el deix√† en un fant√†stic 3.06.09. Una gran marca que fa que la seva participaci√≥ en el nacional sigui il.lusionant. Sort!

Juan Capo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com