VI TORNEIG BALEAR DE SELECCIONS INFANTILS

20 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Les seleccions de Mallorca, amb atletes del Joan Capó, arrasen

Superioritat absoluta del atletes de Mallorca (Mallorca “A”, 1er;- 73 punts;  Mallorca “B”, 2on – 50 punts; Eivissa/Formentera, 3er – 39 punts i Menorca, 4rt – 38 punts) en aquesta nova edició del Torneig celebrat el passat dissabte, 18 de juny, a Palma.

Francisco Santiago i Margalida Adrover formaren part de Mallorca “A”; Joan León de Mallorca “B” i altres 8 atletes infantils participaren a la competició com a control.

TORNEIG DE SELECCIONS

Després de quatre setmanes sense competir a la pista, els 11 atletes del Joan Capó varen mostrar una forma envejable. Molt d´ells feren les seves millors marques.

Els atletes seleccionats del Joan Capó varen tenir unes actuacions perfectes, aportant el màxim de punts possibles.

FRANCISCO SANTIAGO.  Va tenir una actuació “galàctica” a llargada amb els 4 millors salts de la seva vida, arribant fins als 5.15. Als 150 m. llisos només fou superat per un atleta que feia control i amb 20.2 donà els 4 punts al seu equip (la màxima puntuació). Formant part de l´equip de relleus 4 x 80 logrà una victòria contundent (42.0)

MARGALIDA ADROVER. Participà en la prova més dura, els 3.000 m. marxa, però no fallà. A més de la victòria, logrà la seva millor marca en pista (17.11.5)

JOAN LEÓN. Fou un dels protagonistes de dos sensacionals concursos. Guanyà la javelina amb 31.87 (amb 4 metres de diferència respecte al segon) i quedà en segon lloc a pes (10.57). En ambdos cassos, marques personals.

Dels altres atletes, que no formaven part de les selccions, destaquen:

Caterina Contestí: 3ª a 3.000 m. marxa, amb la seva millor marca (18.51.9)

Aina Artigues: 4ª a llargada, superant per primer cop els 4 metres (4.03)

Irene Torralba: 2ª a pes, amb el seu millor registre (6.28)

Maria Binimelis: 4ª a javelina (15.07, marca personal)

Marina Hernández: 4ª als 1.000 m. llisos (3.43.2, a tres dècimes de la seva millor marca)

Xisco López: 4rt lloc als 1.000 m. llisos amb marca de la temporada (3.38.4)

Completaren l´actuació del Joan Capó els atletes Felip Ferradas i Antònia Heredia.

SOPAR DE FI DE TEMPORADA

En un magnífic ambient i gran organització per part d´un grup de mares d´atletes,  la família atlètica del Joan Capó (85 persones) celebrà el sopar de fi de temporada.

El moment més emotiu de la vetllada fou el lliurament d´obsequis d´agraïment als “eterns” Joan Pons i Cèsar Sánchez, amb l´amargor que proporciona el fet de les poques possibilitats que hi ha , per diversos motius, de que continuin la llarguíssima i prolífica tasca que han duit a terme.

MARIA ÀNGELS MESTRE

El  proper cap de setmana participarà en el Campionat d´Espanya individual cadet que s´ha de fer a Castelló, a la prova de 1.000 m. llisos. Com que havia fet la “mínima” molt justa i també  per provar el seu estat de forma, el passat dijous a un control disputat a la pista de Magaluf, rebaixà en quasi 5 segons el seu registre i el deixà en un fantàstic 3.06.09. Una gran marca que fa que la seva participació en el nacional sigui il.lusionant. Sort!

Juan Capo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com