L’Europeu Amateur de trot, ja és a punt

30 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La consellera insular de Medi Ambient, Catalina Soler, ha assistit avui migdia a la presentació del campionat internacional que té lloc aquest cap de setmana

El Campionat Europeu de Conductors Amateurs centra aquest cap de setmana tot l’interès del món del trot amb les dues jornades nocturnes que tindran com escenari l’Hipòdrom de Son Pardo de Palma (demà divendres, a partir de les 21 hores) i l’Hipòdrom Municipal de Manacor (dissabte, a partir de les 21 hores), en el qual hi participen un total de 15 països.

Aquest migdia, la consellera insular de Medi Ambient, Catalina Soler, acompanyada del nou president de l’Institut de l’Esport Hípic, Colau Gómez, ha presidit la presentació de l’Europeu Amateur als mitjans de comunicació, acte que ha tingut lloc a la sala de premsa de l’Hipòdrom de Palma. La recepció oficial a les delegacions i el sorteig dels cavalls participants es celebrarà aquesta nit a Son Julià (Llucmajor).

El Campionat Europeu de Conductors Amateurs està organitzat pel Club d’Amateurs i Propietaris, i la Federació Europea de Conductors Amateurs (FEGAT), comptant amb el suport de la Federació Balear de Trot i de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca.

La consellera ha felicitat al Club d’Amateurs per l’organització de l’Europeu i ha desitjat molta sort al representant espanyol a la competició, Carlos Cruellas, joquei que ja guanyà el campionat ara fa fos anys. El president del Club d’Amateurs i Propietaris, Toni Riera, ha agraït la col·laboració de les entitats implicades en el foment del trot amateur, i el president de la Federació Europea, Claes-L.Ljung, n’ha valorat l’esforç institucional en la potenciació del trot a nivell aficionat.

 

FOTOS IEHM:

 

Oficina de Comunicació de l’IEHM

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com