La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, presenta a Colau Gómez com a nou president de l’Institut de l’Esport Hípic

30 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Catalina Soler reitera el compromís de Maria Salom de crear un centre de tecnificació en els  propers Quatre anys

 

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, ha aprofitat l’avinentesa de la presentació oficial del Campionat Europeu de Conductors Amateurs per fer anunciar el nomenament de Colau Gómez Sureda (Manacor, 1961) com a nou president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) i ha reiterat el compromís de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, de crear un centre de tecnificació de cavalls de trot a la nostra illa.

La Consellera ha valorat l’experiència de Colau Gómez dins l’esport del trot en el qual ha passat per totes les facetes, com a menador, propietari…

Per la seva part, Colau Gómez ha mostrat la seva màxima il·lusió en la nova etapa que inicia l’IEHM, amb ell al capdavant,  on espera desenvolupar una bona gestió.

Soler ha anunciat que el seu departament, mitjançant l’IEHM, treballarà “colze a colze” amb el món del trot perquè es tracta d’un important col·lectiu que ajuda a mantenir l’activitat del sector primari a la nostra illa.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com