Rafael Medina, kilómetros de silencio. Domingo 21:30 en IB3

13 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Rafael Medina

A través del facebook de Dani Salas  os proponemos su propuesta y la repercusion mdiatica que conlleva a que este domingo a las 21.30 en IB3 podremos ver un documental de nuestro amigo Rafa Medina corriendo la Ultra Trail Serra de Tramuntana.

Aquí tenéis la noticia de Dani…
El nostre protagonista és sord desde petit per culpa d’un medicament. Fa 2 anys va decidir canviar la seva vida sedentària per una molt més activa. Un bon amic el va introduir al món esportiu i fer de de voluntari a l’Ultratrail Serra de Tramuntana 2010 li va fer veure que ell també podia córrer per la muntanya. Per ell, fer saltar les seves cames per la natura és la máxima sensació de llibertat. Després d’entrenar més de 4.700 Km durant un any, perdre hores de son i sacrificar coses que a la resta de persones sorprendria en Rafa i el seu grup d’amics van sortir d’Andratx. Començava l’Ultratrail, o el que és el mateix: córrer 105km per creuar en menys de 24 hores tota la Serra de Tramuntana fins arribar a Pollença. El documental és el testimoni d’aquesta gran experiència, una cursa que ha canviat la vida de’n Rafa i que acosta en primera persona a la seva familia i amics. A més, per tal de fer-ho accessible a totes les persones amb sordmudesa el documental incorpora una important novetat audiovisual que trenca les barreres de comunicació.

Si queréis ver todos los comentarios de apoyo pinchar AQUÍ.