Valoració anual de la Fundación Real Mallorca

17 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Estimats membres i col·laboradors, tanquem la temporada 10-11 per iniciar amb molta il·lusió una nova etapa, la temporada 11-12.

Volem compartir amb vosaltres tots els objectius que hem pogut complir gràcies a la vostra aportació i recolzament.

Fem un balanç molt positiu amb més de 350 nins i nines en risc d’exclusió social i carència de recursos econòmics que han pogut passar per les nostres escoles de futbol per aprendre que aquesta disciplina aporta molt més del que ens pensem. Nins que han pogut gaudir de material  esportiu, de tècnics de primer nivell i de la possibilitat d’accedir a una activitat esportiva de qualitat de forma gratuïta.

Amb nous projectes a la part forana i a les barriades de Palma on hem treballat amb adolescents amb fracàs escolar  habilitats socials a través del futbol. Amb la continuïtat i ampliació del programa al centre penitenciari de Palma on intentem afavorir la reinserció dels reclusos mitjançant l’esport.

Amb una col·laboració constant i continuada amb més de 50 entitats socials de la nostra comunitat que ens ha demanat ajuda i a les quals hem atès i ajudat amb campanyes de sensibilització i conscienciació, entre d’altres, Projecte Home, Unicef, Abdem, RANA, Mallorca sense fam, llar del menor, Por un buen camino, Afama Pollença, AECC de Balears, Aspanob etc.

Amb col·laboracions a nivell internacional enviant ajuda a l’exterior com material esportiu per a Japó, Haiti, Senegal, Sierra Leona entre d’altres… recolzant també la difusió de les seves necessitats i carències.

Amb més de 1800 nins i nines en edat escolar que han pogut rebre la visita dels nostres jugadors del primer equip del Rcd Mallorca a les seves escoles.

Aportant il·lusió a tots els nins i nines malalts de Son Dureta visitats com cada any per tots els jugadors de la primera plantilla.

Tanquem la temporada amb més de 400 nins que han gaudit dels nostres campus de Nadal, Setmana santa i estiu on l’esport, el companyerisme i la diversió han estat les notes principals.

Amb més de 30 clubs de futbol convidats a veure el Rcd Mallorca i amb més de 500 petits mallorquinistes que ja senten els nostres colors.

Tot això ha estat possible gràcies a la vostra col·laboració i a la de les nostres empreses i entitats col·laboradores.

Des de la Fundació tanquem la temporada orgullosos de tot el que hem aconseguit i amb la il·lusió de continuar aportant el nostre petit grà de sorra dins la nostra comunitat,  recolzant a qui més ho necessita i esperant poder seguir comptant amb el teu suport, sense el qual res d’això seria possible.
Gràcies a tots
Equip de la Fundació Reial Mallorca

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com