GUILLEM LLANERAS, segon entrenador al CONSTÀNCIA de NICO LÓPEZ

21 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Guillem Llaneras

El jove i prometedor tècnic tancar ahir dijous el seu acord amb la directiva blanc i negre que presideix Toni Blancos.

 

Guillem Llaneras, entrenador les dues darreres temporades del Sallista, fou l´artífex de l´ascens del conjunt inquer a categoria divisió d´honor juvenil després de 33 anys sense haver disputat la màxima categoria del futbol juvenil.

 

Llaneras, es presenta com un entrenador ben format, consistent i molt motivat que formarà un tàndem de consideració junt amb el primer entrenador blanc i negre, l´experimentadíssim Nico López.  Tanca el cos técnic inquer, el secretari tècnic Miquel Garriga, un altra cúmul d´experiència i coneixement del futbol al servei del club del raiguer.

Miquel Prats.