La consellera Catalina Soler presenta la nova Direcció Insular de Caça a les Societats de Caçadors de l’illa

23 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Caza, Otros Deportes
Soler ha visitat l'exposició d'arts tradicionals cinegètiques
A l’acte han assistit uns 170 caçadors i s’han presentat els projectes del departament

La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, i el director insular de Caça, Joan Escalas, han presentat avui matí els projectes de la nova Direcció Insular a les Societats de Caçadors de l’illa. L’acte ha tengut lloc al Centre Cinegètic de Mallorca (Capocorb) i han assistit uns 170 representats de societats y clubs de caça. El batle de Llucmajor, Joan Jaume; Pedro Bestard, cap de Programes del Servei de Caça, y Jaume Ripoll, president de la Federació de Caça també han presidit la presentació.
Catalina Soler ha destacat que amb la creació Direcció Insular de Caça se compleix una promesa electoral de la presidenta de la institució insular, Maria Salom. A més, s’ha compromès a agilitzar els expedients de subvencions als caçadors i ha anunciat que la caça del tord aquest any començarà el 9 d’octubre en lloc del 29.
Per la seva part, Joan Escalas ha explicat tots el projectes de la Direcció Insular de Caça pels pròxims quatre anys. D’aquesta manera, s’elaboren les bases que regulen les subvencions per al 2011. A més, s’intenta articular un conveni per a actuacions que es consideren importants i que es poden dur a terme amb la Federació de Caça.

L’objectiu és reforçar l’estructura i les inversions en caça. Ja s’han iniciat tasques de potenciació del Centre Cinegètic de Mallorca (Capocorb) i ben aviat s’organitzaran noves activitats. Com per exemple, al mes de setembre es vol celebrar una tirada de recorregut de caça específica per a caçadors, que tendrà caràcter benèfic.

També s’ha iniciat la licitació d’un vedat social de caça menor, que s’espera que pugui estar funcionant abans de final d’any. La ubicació comarcal serà en una zona bona de caça menor.

Finalment s’ha realitzat una visita a l’exposició d’arts tradicionals cinegètiques.

Adjuntem un informe amb les actuacions projectades.

Documents relacionats
Fotografies

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com