Casi 200 corredores echan el cierre al Trofeu Vila de Sineu

24 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

Tomeu Gelabert cumplió el trámite en la última jornada del Trofeu Vila de Sineu de ciclismo en pista, cuyo triunfo en la categoría absoluta ya se había adjudicado en la tercera velada de esta prueba que cumplió este año su decimosegunda edición.

Divendres dia 22 de juliol es va disputar la quarta i darrera jornada, del “Trofeu Vila de Sineu de Ciclisme en Pista” amb el patrocini de l’Àrea d’Esports del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Sineu. Era el trofeu Bicicletes Caldentey que va comptar amb la participàció de 195 ciclistes que participaren a les curses de sa Voltadora corresponents a les categoríes principiant, aleví, infantil, cadet + junior, promoció -40, promoció +40, master i open.

No hi hagué sorpreses ja des de la tercera jornada, Tomeu Gelabert ja tenia assegurada la victòria absoluta d’aquesta edició. Aquesta situació se repetia amb el junior Toni Sureda. Aquesta edició del Vila de Sineu ha registrat una participació total de 241 ciclistes

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: fiestadeportiva.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com