Antonio Obrador és el nou entrenador de S’Hort d’en Guixa

25 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
Antonio Obrador

Palma, 25 de juliol.- El club de futbol sala S’Hort d’en Guixa ha fitxat a Antonio Obrador, com a entrenador de l’equip de Segona divisió B, per a la temporada 2011-2012.

L’objectiu que s’ha marcat el Club i Obrador és el mantenir la categoria a Segona divisió B i intentar lluitar per aconseguir l’ascens a Primera divisió B, durant la propera temporada.

El Club de S’Hort d’en Guixa considera que Obrador és l’entrenador idoni per dirigir a l’equip, per la seva gran experiència com a entrenador, per la professionalitat, i pel seu gran currículum esportiu.

Es preveu que durant la primera quinzena d’agost, el Club i Obrador hagin tancat els fitxatges i completat així la plantilla de cara a la temporada 2011-2012.

Cal recordar que Antonio Obrador va començar com a entrenador de cadets en el Club Felanitx l’any 1995, aconseguit ser el campió de Lliga i de Copa.

L’any 1996 va continuar com a entrenador dels cadets de Felanitx  aconseguint la Lliga, la Copa i la 3 posició en la classificació del sector del Campionat d’Espanya.

Els anys 1997, 1998 i 1999 va exercir d’entrenador del sènior femení de Felanitx quedant a la classificació subcampions de Lliga.

Els anys 2000 i 2001 es va dedicar a entrenar la selecció Aleví.

L’any 2003  va ser entrenador del Juvenil Fisiomedia Manacor aconseguint el Campionat de Copa.

L’any 2004 va entrar d’entrenador al Fisiomedia Manacor de Primera divisió B.

L’any 2005 va aconseguir el Subcampionat de Copa com entrenador del Fisiomedia Manacor de Primera divisió B.

L’any 2006 va continuar amb el Fisiomedia Manacor de Primera divisió B aconseguint el Subcampionat de Lliga i l’ascens a Primera. A  més de ser l’entrenador de la selecció Sub-18.

L’any 2008  va seguir entrenant al Fisiomedia Manacor a Primera divisió  i també a la selecció Sub-20.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com