Kent Barbes guanya el GP de Velocitat

29 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Hípica, Otros Deportes, Trote
Premi Agustí Pou

Lodbrok ha passat a la final superant a Ker Malo i a Nifant Sant  Andre

Kent Barbes (1’15”9), amb Antoni Frontera, ha guanyat el Gran Premi de Velocitat que li ha disputat Lodbrok (1’16”1) amb M.A.Binimelis, en una cursa a dos sempre dominada pel cavall de Frontera

Les dues classificatòries han obert la darrera vetlada nocturna de juliol. A la primera bateria amb 9 inscrits, Kent Barbes (1’14”2) amb T. Frontera s’ha imposat clarament als seus màxims competidors: Shakir Star (1’14”4) i Kola Tonic (1’14”5). A la segona tanda, amb 8 participants, Lodbrok HH (1’14”4) amb M.A. Binimelis ha creuat la meta per davant de Ker Malo (1’14”6) i de Nifant Sant Andre (1’14”9).

El Premi Agustí Pou (sisena cursa) ha estat per a Sam G (1’18”9), menat per Joan Carles Rotger.

La cursa de ponis anterior a l’inici de les bateries del Gran Premi de Velocitat ha estat guanyada amb claredat per Queen F. Amb J. Fuster.

 

Concurs de salts d’obstacles Ciutat de Palma, dissabte i diumenge.

Convé recordar que aquest dissabte i diumenge, Son Pardo acollirà el Concurs de Salts Ciutat de Palma, puntuable pel Campionat d’Espanya, que organitza la Federació Hípica de les Illes Balears amb el suport de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca i que ofereix 10 proves i 4.300 euros a repartir entre els primers classificats. Avui dissabte hi ha jornada de matí (10h.) i tarda (17h) i demà les proves començaran a les 16,30 hores

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com