Suspesa pel mal temps la primera jornada del Concurs de Salt Nacional Ciutat de Palma

30 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Hípica, Otros Deportes

Les proves es duran a terme demà diumenge en jornada de matí (10 hores) i tarda (16 hores)

 

La pluja i el perill de fer malbé la zona verda central de Son Pardo habilitada com a pista central del Concurs de Salt Nacional Ciutat de Palma, organitzat per la Federació Hípica de les Illes Balears (FHIB), han obligat a suspendre les proves d’avui dissabte i traslladar-les a la jornada de demà, diumenge, que tindran lloc en sessió matinal i d’horabaixa. El president de la FHIB, Gerardo Ortega ha explicat que la quantitat de pluja caiguda a Son Pardo permetia el desenvolupament de les proves per a la jornada d’avui dissabte però hagués deixat la pista gairebé impracticable per a la jornada de demà diumenge i per això, tant el jurat, com entrenadors, genets i caps de pista han coincidit en ajornar a demà la pràctica totalitat de proves previstes en aquest Concurs de Salt Nacional.

A la reunió d’avui dissabte el temps només ha permès que es completés la primera prova de 0’80 m. Trofeu Western Park, que ha guanyat Pau Guillén amb Bluefellow.

L’organització ha establert per a demà el següent calendari:

La  sessió del matí, que començarà a les 10 hores, s’estrenarà amb la prova d’1,30m. Trofeu Federació Hípica de les Illes Balears (FHIB), seguida de la prova d’1,20m. Trofeu Institut de l’Esport Hípic, el Trofeu Riversa amb la prova d’1,10m i tancarà la prova d’1,00m Trofeu Aqualand. La sessió d’horabaixa es veu obligada a avançar-se  a les 15,30 hores per donar cabuda a totes les proves programades. D’aquesta manera, obrirà la prova d’1,10m. Trofeu Saab Iceasa Motor, a la que seguirà la prova d’1,20m Trofeu Institut de l’Esport Hípic, prèvia al Gran Premi Ciutat de Palma amb la prova d’1,30m. La prova d’1,00m Trofeu Tot per a Ells, i el Trofeu Marineland amb la prova de 0,80m, tancaran la jornada hípica d’aquest diumenge a Son Pardo, escenari del Concurs de Salt Nacional Ciutat de Palma 2011.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com