l’Atlètic Balears, Organització desplaçament a Manacor

4 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, comunicados, Fútbol

La Federació de Penyes de l’Atlètic Balears, vol informar a totes les penyes i aficionats de l’Atlètic Balears, que s’organitza un desplaçament en autocar per anar a veure el partit corresponent a la jornada 1 a Manacor. El partit es jugarà diumenge 21 d’agost a les 19:00 al camp municipal de Na Capellera.

 

Per poder apuntar-se a aquest desplaçament no és necessari pertànyer a cap penya del club, sinó que és un acte organitzat per la Federació obert a tothom. Per tant, volem fer una crida a tota l’afició i facilitar aquest desplaçament per anar a veure el partit tots junts.

 

Dissabte la Federació instal·larà una paradeta a l’entrada de l’Estadi Balear, on vos podreu informar i reservar la vostra plaça d’autocar. Per motius d’organització, tots aquells que volgueu venir amb l’autocar haureu de reservar la vostra plaça i pagar 7 €.

 

 

Programa del desplaçament:

 

Diumenge 21 d’agost

 

Hora sortida: 17:30 de l’Estadi Balear

 

En acabar el partit, es tornarà cap a Palma.

 

 

+ info atb1942@gmail.com

+ Tel: 667.598.663

 

 

Organitza: Federació de Penyes de l’Atlètic Balears

 

 

 

 

 

 

En el preu de la reserva només s’inclou el preu de l’autocar Palma-Manacor-Palma. En el cas que no es dugui a terme el desplaçament, es retornaran els doblers.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com