Toccata de Godrel s’imposa a Raison Orange en un emocionant Premi SECF Egües

6 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
El joquei Biel Pou guanya també el Premi Dromunt

El joquei Biel Pou guanya també el Premi Dromunt

L’egüa Toccata de Godrel, de la Quadra Andreu Isern, conduïda per Gabriel Pou, ha guanyat el Premi Final SECF Egües amb un temps d’1’17”4, després de mantenir un titànic duel amb Raison Orange, dominadora dels primers 1.000 metres i del darrer terç de la cursa fins els darrers 200 metres. El premi estava dotat amb 12.000 euros, 5.640 pel guanyador de la final d’aquest torneig. La segona posició de Raison Orange, amb Antoni Riera B, ha assolit un registre igual al guanyador, per davant de Pensée d’Olivier (1’18”2), amb Bartomeu Llobet que s’ha fet seva la tercera.

La carrera (sisena de la nit), s’ha corregut sobre una distància de 2.650 metres i ha tingut 10 participants. La recta final de la prova ha estat un pols entre dues de les favorites. El president en funcions de la FBT, Antoni Riera, ha fet entrega del trofeu a Biel Pou, acompanyat del president de l’IEHM, Colau Gómez.

Aquesta ha estat la cursa més interessant de la primera reunió nocturna del mes d’agost, amb molta gent a la graderia, on també ha destacat el Premi Dromunt, amb 1.500 euros pels primers classificats i trofeu del’IEHM. Sybila de Kor amb un temps d’1’15”4 a les regnes de Biel Pou s’ha fet amb la primera posició per davant de Treboli Spa que ha marcat un temps d’1’15”6, conduït per Guillem Andreu.

FOTOS IEHM: Entrega del Premi Dromunt, i final i entrega del Premi Final SECF d’Egües.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com