ACTUALITAT MENORCA BÀSQUET Facilitats d’abonament

11 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Afición

El club es remet als abonats informar sobre una sèrie de novetats a l’hora de realitzar els pagaments del carnet dels abonats, entre les que destaca la possibilitat d’abonar la quantitat del pagament en 6 còmodes terminis.

 

Primer de tot, recordar a aquells que no estan abonats al Menorca Bàsquet, que ho poden fer venint a les oficines del pavelló Menorca, trucant al 971 36 92 99 o a través de la pàgina web: www.menorcabasquet.com

L’horari d’atenció als clients de els nostres oficines durant l’estiu serà:

Matins: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:00 h.

Capvespres: dimarts i divendres de 17:30 a 20:00 h.

 

Un any més, el Menorca Bàsquet permet al seus abonats fer efectiu el pagament del seus seients a través de 3 terminis: 5 de juliol, 5 de setembre, i el 5 d’Octubre. El Club no vol que el terminis bancaris siguin un problema pel pagament, així que qui argumenti aquest problema li podem oferir solucions com per exemple,  fer efectiu el pagament dels seients a través de 6 terminis.

 

Altres novetats que cal destacar respecte la passada campanya és que els menor de 25 anys que s’inscriguin a un penya podran gaudir d’un preu tancat de 99 € al abonament.

 

A més a més, Aquells abonats de 0-10 anys que venguin acompanyats d’un adult tindran entrada lliure al pavelló. Important que venguin acompanyats d’un adult per això el seu abonament serà d’un color especial (magenta) e intransferible.

 

Per últim, cal afegir que els abonats podran recollir els seus carnets a partir del 22 d’agost en les oficines del Club.

El Menorca Basquet també posa a la seva disposició un servei d’enviament postal de carnets. Els abonats que han renovat i hagin marcat aquesta opció el rebran a casa seva; mentre que les noves altes poden elegir aquesta opció una vegada oficialitzin el seu abonament.

 

Així, amb aquestes novetats i facilitats empreses pel club, el Menorca Bàsquet pretén ampliar aquesta gran família del bàsquet menorquí.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com