CRÒNICA: ARTÀ, 1 – PORTO CRISTO, 3

12 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
PORTO CRISTO

Encara que fos el primer partit de l’equip vermellenc, i essent només la seva segona setmana de pretemporada, l’equip ha transmés bones sensacions, mostrant-se els jugadors molt implicats en el nou projecte i molt disciplinats en l’aspecte tàctic, davant un rival que en tot moment ha donat la cara.

Bon arbitratge del Sr. Medina Suárez, en part propiciant per l’excel·lent comportament i esportivitat dels dos equips.
Gols: 0-1, min. 17 Mut; 0-2, min. 75 Cedeño; 1-2, min. 76; 1-3 min. 80 Carlos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com