Vicenç Reynés, a les portes del triomf a la Volta Ciclista a Espanya

22 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
Reynes

El ciclista deianenc va ser segon a la segona etapa de la Volta Ciclista a Espanya, disputada ahir, després de ser superat a l’sprint final per l’australià Christopher Sutton.

Reynés va basar les seves opcions a l’sprint final que es va disputar a Playas de Orihuela, després dels 174 quilòmetres d’aquesta etapa. Però el ciclista de l’Sky fou més ràpid i aconseguí el triomf final.

Després d’aquestes dues primeres etapes, Reynés ocupa la posició 92 de la general, a 53 segons del líder.

L’altre ciclista de Deià participant a la prova, Joan Horrach (Katusha) es troba a la posició 149 a 1:53 del primer classificat.

La prova continuarà avui amb una nova etapa plana entre Petrer i Totana, on s’espera una nova arribada a l’sprint. Demà, primera etapa de muntanya amb final en alt, que es disputarà entre Baza i Sierra Nevada.