L’Ajuntament de Palma presenta el I Trofeu Juvenil Ciutat de Palma de Futbol

23 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

 

Ciutat De Palma

La divisió d’honor del RCD Mallorca, del San Francisco, del Cide i una Selecció de Mallorca es disputaran aquesta primera edició.El regidor de Cultura i Esports destaca que “hem passat de les paraules als fets i Son Moix recupera el seu veritable sentit: l’esportiu”

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet ha presentat avui el I Trofeu Juvenil Ciutat de Palma, que tindrà lloc els pròxims divendres 26 i dissabte 27 d’agost. A la roda de premsa també han estat presents el president de la Federació Balear de Futbol, Miguel Bestard; el propietari de l’empresa co-patrocinadora Pérez Gestor de Residuos, Antonio Pérez; el president del Comitè Balear d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro i el seleccionador balear Sub 18, Jaume Sastre.

Per part dels clubs de futbol han assistit el responsable de futbol base del RCD Mallorca, Pep Martinez, el director esportiu del club Antoni Prats; el president del San Francisco, Jaume Riera; i el President del Cide, Antoni Espases.

El tinent de batle els ha agraït la seva presència i la seva immediata i positiva resposta a la sol·licitud municipal de fer realitat la organització d’aquest trofeu esportiu.

En aquesta primera edició el cartell l’integren els tres millors clubs de Palma, que ens representaran la pròxima temporada a la prestigiosa Divisió d’Honor Juvenil. El tinent de batle de Cultura i Esports ha assegurat que “RCD Mallorca, Cide i San Francisco, són i han estat pedreres de grans futbolistes, i aquest Ajuntament, aposta pels nostres joves, tant per aquells que gaudeixen de la seva afició al futbol, com aquells que a més d’afició apunten qualitats destacades. El quart integrant d’aquest cartell, és una selecció de jugadors mallorquins, que militen en equips de Palma i de la resta de l’illa. D’aquesta manera, simbòlicament, Palma dóna la mà per mitjà d’aquest combinat a la resta de Mallorca, integrant i sumant el major nombre de sensibilitats i il·lusions”.

El tinent de batle de Cultura i Esports ha anunciat que la voluntat de l’Ajuntament de Palma és que “a aquest esperit integrador i de suma de valors humans i esportius es vagin incorporant amb els anys altres categories, on els millors equips de Palma puguin disputar i donar prestigi a la nostra marca com a ciutat, per mitjà d’aquest trofeu que posa el colofó a una dura pretemporada, i que anuncia l’inici d’una temporada apassionant”.

I Trofeu Ciutat de Palma: renom, presència i prestigi per a la ciutat

“La marca que dóna nom a aquest Trofeu, és la nostra millor presentació: donar renom, presència i prestigi, en aquest cas per mitjà de l’esport i del millor futbol de pedrera, a Palma, a la ciutat que volem convertir en un referent que atregui les atencions i mirades del món, començant aquest ambiciós objectiu, recuperant la nostra autoestima com a palmesans”.

Fernando Gilet ha destacat expressament la col·laboració d’Antonio Pérez i la seva empresa Pérez Gestor de Residus, com a co-patrocinador d’aquest esdeveniment. “Com ja va avançar el batle Mateo Isern durant l’acte de presentació del Trofeu Ciutat de Palma-Air Europa, la gestió i imaginació, igual que succeeix en l’empresa privada, són eixos fonamentals en l’acció política d’aquest Ajuntament, per la qual cosa col·laboracions i patrocinis com el de “Pérez, Gestor de Residus”, sponsor habitual en altres àmbits esportius de la nostra ciutat i illa, s’agraeix molt en aquests temps tan atribolats que vivim”. L’empresa Pérez Gestor de Residus aporta trofeus de qualitat per a cada club participant, una medalla recordatori per a cada jugador, un aperitiu a l’acte de clausura, i un speaker que dinamitzi els partits.

De les paraules als fets: Son Moix recupera el seu veritable sentit: l’esportiu

El tinent de batle de Cultura i Esports ha destacat que aquest equip de govern municipal, en dos mesos de govern ja ha aconseguir passar de les paraules als fets en molts d’àmbits “i també en matèria esportiva, amb la presentació d’aquest 1r Trofeu Ciutat de Palma Juvenil, que començarà divendres que ve , coincidint amb l’última edició de les tres nits de ciclisme que s’han viscut al velòdrom de Son Moix, aquest recinte gira full a la seva etapa més fosca i decebedor, -la de la paràlisi política-, que va conduir als palmesans a associar Són Moix amb ruïna i inacció”.

El recinte esportiu de Son Moix, ha afegit Gilet, “recupera amb aquest equip municipal el seu veritable sentit, -el sentit de caràcter estrictament esportiu-, com a centre receptor i d’ acollida d’esdeveniments esportius que ajudin tant a la promoció de l’esport com a la diversió i entreteniment dels nostres veïns”.

Calendario de fechas y horarios de partidos

Día 26/08/2011

Real Mallorca-San Francisco a las 19:00 horas

Cide-Selección de Mallorca a las 21:00 horas

Día 27/08/2011

3º y 4º Puesto a las 18:00 horas

Final a las 20:00 horas

Ajuntament de Palma

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com