NEDANT ENTRE ILLES

23 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Els propers dies 10 i 11 de Setembre del 2011, l’esportista mallorquina Teresa Planas de la Cruz, intentarà creuar el canal de Menorca- Mallorca nedant sense aturades ni descansos més que els propis per a dur a terme la seva hidratació i alimentació al llarg de la travessia. Tot es farà seguint les normes de la Channel Swimming Association.

.

.

.

.

.

.

Projectes Esportius Balears, conjuntament amb Xtrm sports and Adventures, son les dues empreses de serveis esportius que li està donant un cop de mà en la coordinació i posada en marxa del projecte, tals com agilitzar les sol·licituds amb entitats, clubs nàutics i permisos, així com l’assessorament en aspectes tècnics i de logística, per tal de que la nedadora es pugi dedicar única i exclusivament a entrenant.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com