Les semifinals del Torneig SECF tanquen la darrera nocturna d’agost

25 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

Els quatre primers classificats completaran la graella de la final encapçalada pels vuits millors exemplars més regulars del torneig

 

Les dues semifinals classificatòries del Torneig SECF es presenten com les dues curses més importants del programa de trot d’aquest divendres, 26 d’agost, en la que serà la darrera reunió nocturna del mes a les pistes de Son Pardo. El Premi FBT i el Premi Faras SB amb 2.000 euros en premis a cadascuna, i el Premi Urbain Mora, amb 1.500 euros, completen el lot de curses amb major dotació d’una nit que presenta als aficionats un total de vuit carreres amb prop de 20.000 euros en premis.

Les semifinals han de definir quins seran els vuit cavalls francesos que completaran la graella de la final, a la qual hi seran presents també altres vuit exemplars, ja classificats en el torneig regular de la temporada i que són: Kola Tonic, Neo de Nancras, Or du Chatelet, Ofrelon, Mikado d’Echal, Lutinsdes Essarts, Prospere d’Isques i Norton des Charms. Els vuit restants sortiran de les dues semifinals d’aquest divendres que es correran a les 23,45 i a les 00,10 h.

 

Semifinal A

1- TORNADE HAUFOR (FR) J. C. ROTGER

2 -KOCH MAR (FR) M. MESTRE

3 -MYSTERE DE BREVOL (FR) J. BAUZA B

4 -NEED YOU HAUFOR (FR) G. ANDREU

5 -NAMASTE DU DOLLAR (FR) J. PARRONA

6 -REX VERT (FR) J. A. RIERA

7 -KENT BARBES (FR) S. POCOVI

8 -ORGANISATEUR (FR) G. RIERA

9 -QATAR DU CHENE (FR) Jme. VAQUER

10- NIFANT SAINT ANDRE (FR) J. A. GARCIA

 

 

Semifinal B

1 -MYSTERE DU LAHME (FR) M. RIERA B

2 -LUTIN DU PERCHE (FR) J. A. GARCIA J

3- PAULO DES SALINES (FR) J. BAUZA B

4 -ONLY BRIGHT (FR) B. MASCARO J

5 -NOTHING FOR FUN (FR) F. BENNASAR

6 -NAMADO (FR) G. POU G.

7 -KER MALO (FR) C.CRUELLAS

8 -MARQUIS DES CHAMPS (FR) A. TUR

9 -NE VA PAS AILLEURS (FR) J.PASTOR

10- OPIUM DES JOURNEAU (FR) S. POCOVI

 

 

La final del Torneig SECF, amb els 16 millors cavalls francesos, està prevista pel diumenge 11 de setembre, i compta amb una dotació econòmica de 20.000 euros.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com