Empat sense gols en el partit del trofeu de Sant

26 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

Club de Futbol Sóller i Reial Mallorca Juvenil disputaren ahir el trofeu de les festes de Sant Bartomeu, que es va resoldre amb un empat sense gols.

El C.F. Sóller va donar minuts de joc a tots els jugadors disponibles. Kike Pérez va alinear un onze titular amb els jugadors menys habituals, i a mesura que anaven passant els minuts va efectuar nombrosos canvis de jugadors.

Mario va començar com a porter titular, i abans d’arribar al descans va deixar el seu lloc a Iván Estella, el darrer fitxatge de l’actual temporada.

L’equip juvenil del Reial Mallorca, per la seva banda, també va donar minuts de joc a tots els seus jugadors disponibles.

Les ocasions i el bon joc es succeïren per les dues bandes. Emperò, la pilota no va entrar i s’arribà sense gols al final dels noranta minuts.

El partit va comptar amb la presència de les autoritats i de les Valentes Dones, que presenciaren el desenvolupament del partit.

http://www.saveu.cat

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com