ESCOLETA DE FUTBOL 2011-2012, PORTO CRISTO CLUB FUTBOL

31 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Després de la bona acollida i l’èxit la passada temporada de l’escoleta de futbol del Porto Cristo C.F., dirigida per Miquel Santandreu Salas, aquesta temporada es torna posar en marxa aquesta iniciativa.

A més a més, aquesta temporada, la Conselleria està duent a terme gestions amb els clubs per realitzar una lliga d’escoletes dividida per diferents comarques de l’illa de Mallorca, si finalment aquest fet es produeix, el més probable és que el nostre club hi participi. En cas de no dur-se finalment a terme aquest projecte, l’escoleta del club seguirà partitcipant en les diverses diades de futbol que es relaitzin a la Comarca de Llevant.

L’escoleta donarà inici el proper mes d’Octubre i durarà fins el mes de Juny de 2012 i està dirigida a nins i nines entre 3 i 5 anys que vulguin iniciar-se en el futbol.

Divendres dia 30 de Setembre es durà a terme una reunió informativa amb tots aquells pares que estiguin interessats en que els seus fills o filles participin en aquesta activitat.

Per realitzar les inscripcions o demanar més informació es podrà fer de Dilluns a Dijous al camp de futbol de Ses Comes, a partir de les 19’00 hores o bé els divendres de 16’30 a 18’30 amb una telefonada al 650616430 (Miquel).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com