El pitjor és continuar barallats

13 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
Laudrup

L’enfrontament entre Llorenç Serra Ferrer i Michael Laudrup no pot perllongar-se en el temps.Continuen barallats i els intents pacificadors de Jaume Cladera i Pere Terrasa han estat inútils. Ho tornaré a repetir: és imprescindible que Serra i Laudrup deixin d’evitar-se i dialoguin. Són dues persones adultes i el conflicte mai no es resoldrà si no afronten la seva discrepància de manera directa, sense mediadors.

Tots dos s’han equivocat i no hi seria de més reconeixer-ho. Serra no va estar gens encertat en intentar fitxar un davanter desconegut per Laudrup, i el danès s’equivocà en criticar de manera clara i directa el vicepresident esportiu i màxim accionista; i el pobler mai no hauria d’haver dit que el Mallorca té fins a set davanters a la plantilla…

Serra Ferrer i Laudrup han d’empassolar-se el seu orgull i pensar en el més convenient per al Reial Mallorca. La realitat és que la situació actual només condueix al desastre. L’enfrontament no pot perllongar-se. Serra, si està decidit a no solucionar la brega, ha de ser valent i optar per la destitució. No fer les paus seria un doi, una greu errada, però encara seria pitjor perllongar la situació actual.

(DiariBalears)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com