Acord de col•laboració entre Federació de Futbol de les Illes Balears i Direcció Insular d’Esports

23 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Miquel Bestard y Joan Antoni Ramonell

La Direcció Insular d’Esports de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i la Federació de Futbol de les Illes Balears han signat un acord de col·laboració per a facilitar la pràctica i la promoció del futbol i el futbol sala entre la població escolar de l’illa de Mallorca.  Amb aquest acord, la FFIB es compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2011/2012, en el qual s’hi podran inscriure tots els nins i nines de les escoletes de futbol i futbol sala. El programa JEE destinat a nins i nines en edat escolar té com a objectius principals oferir i potenciar les activitats esportives, potenciar la participació dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participació per igual, crear un hàbit esportiu i promocionar el joc net i l’esport sense insults;  i possibilita a les entitats que s’inscriguin en un conjunt d’activitats esportives diverses. L’any passat es varen desenvolupar 200 diades/jornades de lliga de futbol, amb una participació de 7300 nins, xifra que, amb la firma d’aquest acord, està previst que s’incrementi.

Per això, vos emplaça a les següents reunions:

 

COMARCA: MIGJORN

DATA: 26 de setembre de 2011

HORA: 17:00 hores

LLOC: Casal Ca’n Pere Ignasi de Campos

 

COMARCA: ES PLA

DATA: 26 de setembre de 2011

HORA: 19:30 hores

LLOC: Sala de Plens de l’Ajuntament de Montuïri

 

COMARCA: RAIGUER

DATA: 27 de setembre de 2011

HORA: 17:00 hores

LLOC: Sala de Plens de l’Ajuntament de Consell de Mallorca

 

COMARCA: PONENT

DATA: 27 de setembre de 2011

HORA: 19:30 hores

LLOC: Pista d’Atletisme de Magalluf

 

COMARCA: TRAMUNTANA

DATA: 28 de setembre de 2011

HORA: 17:00 hores

LLOC: Sala de Plens de l’Ajuntament de Sóller

 

COMARCA: NORD

DATA: 29 de setembre de 2011

HORA: 17:30 hores

LLOC: Casal Ca’n Joanet d’Alcúdia

 

COMARCA: LLEVANT

DATA: 29 de setembre de 2011

HORA: 19:30 hores

LLOC: Casal Ca’n Joanet d’Alcúdia

 

COMARCA: PALMA

DATA: 3 d’octubre de 2011

HORA: 18:30 hores

LLOC: Sala de Juntes de la Llar d’Infància del C/ General Riera, 111 de Palma

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com