Dos gabellins a l’Extreme Man Menorca 113

26 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Triatlón

El passat diumenge, 25 de setembre, dos gabellins, Antoni Morey i Carlos Blanes, varen participar a la triatló de llarga distància Extreme Man Menorca 113, a Fornells. La prova consistia de 1900m de natació, 90 Km de bicicleta i, per acabar, una mitja marató (21 Km) a peu.

 

L’expedició cap a Menorca comptava amb 9 participants entre Capdepera i Artà, més una vintena d’acompanyants entre familiars i amics. A pesar que a les 5.00h del matí, quan berenaven, plovia de valent, a l’hora del començament, les 7.30h, va deixar de ploure i el dia va quedar ennuvolat, amb una temperatura ideal.

Com hem dit, tot començava amb els 1900m de natació, en el port de Fornells, tot just quan sortia el sol. Seguidament, s’agafava la bicicleta, per fer tres voltes a un circuit exigent, que combinava zones ràpides amb zones de pujada. Finalment, de tornada, els 21 Km de cursa, en un circuit que anava de punta a punta del poble, incloent la pujada, per tres vegades, a la torre de Fornells (sens dubte el pitjor de tot).

Va ser una prova dura, tant a nivell físic com mental, però  varen quedar molt contents per fet que aconseguiren acabar-la. En Toni Morey quedà el 85è, amb un temps de 5h:05min; i Carlos Blanes, el 105è, amb un temps de 5h:10min, entre uns 300 participants.

Ara toca descansar, recuperar-se i preparar-se per al següent repte.

capvermell.org