Demà es celebra el Critèrium dels 2 anys

11 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Son Pardo

Demà es celebra el Critèrium dels 2 anys

Suposa l’inici del camí cap el Gran Premi Nacional de 2012

 

Un programa de 17 curses en doble jornada dóna cos a la Diada de la Hispanitat que tindrà lloc demà, 12 d’octubre, a l’Hipòdrom de Son Pardo. Com és costum, el Critèrium dels 2 anys, que aquest any patrocina IB3 TV, serà la cursa estel·lar de la diada (17,50 hores) i suposarà el tret d’inici del camí cap el Gran Premi Nacional de 2012 de trot, ja que el guanyador d’aquesta prova tindrà assegurada una plaça a la cursa amb més història del trot nacional. Onze són el poltres de 2 anys nacionals, de la generació ‘V’, que es disputaran el primer dels 16 passaports per al proper Gran Premi Nacional que es celebrarà a mitjan maig de l’any vinent. Després del sorteig reglamentari l’ordre de sortida establert rere autostar és el següent:

 

Critèrium dels 2 Anys- IB3-L’Anell

 

1. VERDUGO DE FONT (A. TUR)

2. VINABEL BINIATI (I. VINENT )

3. VASTERVIK JAZZ (J. BAUZA B.)

4. VINCENNES HM (M. MESTRE )

5. VELOÇ (P. SALORD M.)

6. VOILA GAM (G. POU)

7. VERI DE FONT (D. FERNANDEZ)

8. VIKING’S DREAM (B. C. PONS V.)

9. VESIADA JM (J. M. JUAN)

10.VITORINO MAR (G. ANDREU)

11.VIVITA ROS (B. ADROVER M.)

 

 

 

 

 

La quantia en premis de tota la Diada de la Hispanitat és de 26.900 euros, essent el Critèrium la carrera amb major dotació (10.000 euros) a repartir entre els primers classificats.

La Diada obrirà a les 10,30 del matí amb el Premi Nemo i acabarà a les 13,25 amb la sortida de la vuitena cursa, el Premi Notable. A la sessió matinal hi ha matriculats un total de 117 cavalls repartits entre 8 curses. La sessió de tarda començarà a les 15,45 amb la carrera de ponis que tindrà 11 participants i sortida hàndicap. A les 16,10 començarà el segon cicle de 9 carreres amb el Critèrium com a gran cursa (cinquena carrera, a les 17,50 hores). També cal destacar la tercera carrera, Derby dels 4 anys, puntuable pel Circuit dels 4 anys (amb 1.500 euros en premis) i cinc exemplars nacionals en pista. El  nombre de cavalls inscrits per a la sessió de demà horabaixa és de 97. Les bones perspectives meteorològiques fan preveure una bona presència de públic a les graderies de Son Pardo, on es pot presenciar una de les clàssiques del calendari hípic anual.


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com