Homenatge a l’ex jugador Joan Tauler

18 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Fútbol
Tauler

El passat divendres 14 d’octubre a Campos, amb motiu del 9è aniversari de la penya blaugrana “Els Tamarells”, la Fundació i l’Àrea Social de l’Atlètic Balears va sumar-se als actes d’homenatge a l’ex jugador de l’Atlètic Balears, Joan Tauler, fent-li entrega d’una camiseta del 50è aniversari de l’Estadi Balear, personalitzada amb el dorsal que va dur quan jugava al club i amb el seu nom.

 

Hem de recordar que Joan Tauler Mestre, va néixer a Felanitx l’any 1946, format a les categories del San Javier (equip filial de l’Atlètic Balears), va arribar al primer equip amb 19 anys on va estar 4 temporades fins que fou traspassat al Deportivo de la Coruña junt amb els jugadors Parma, Sancho, Bordoy i Tomàs. Posteriorment va jugar a diversos equips com el Lleida, el Racing de Ferrol, o el Linares  i finalment va tornar a l’Atlètic Balears l’any 1975.

 

Volem agrair l’oportunitat que ens va brindar la penya blaugrana “Els Tamarells” de sumar-mos a l’homenatge a un ex jugador tan emblemàtic com ha estat Joan Tauler pels colors blanc-i-blaus.

 

 

 

Foto: Jaume Monserrat

Àrea Social ATB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com