El Reshinkan i el judo escolar

20 octubre 2011 | Por | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El RSK inicia la nova temporada 2011-2012 de Judo en Edat Escolar amb molt bones perspectives

Des de fa anys el Reshinkan aposta per potenciar el judo escolar
Ara acaben d’iniciar-se les activitats extraescolars. El Centre d’Estudis de Judo Renshinkan n’és un gran impulsor del judo a les escoles i aquest nou curs 2011-2012 torna a organitzar els cursos de Judo escolar, que comencen amb molt bones perspectives.

Perquè el judo? Idò  per que  augmenta la seguretat en un mateix i ajuda a fer front a moltes situacions de la vida. A més millora la coordinació, la psicomotricitat, l’agilitat i  és una molt bona  teràopia per a descarregar l’energia acumulada durant la jornada.
En aquestes edats les competicions estan en segon terme, no tenen massa importancia, malgrat tot cal destacar que allò vertaderament important éss  aprendre a guanyar i a perdre. Els resultats de la competició surten de la feina feta durant les classes, de l’esforç i de l’aprenentatge diari.
En definitiva, el judo és  un gran esport  pels nins i per les nines.

www.capvermell.org

 

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados