Crònica de les infantils’98: 22/10/11

24 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

 

PORRERES 39 – DE CAP A PEUS 71 PORRERES 39 – DE CAP A PEUS 71

Aquest cap de setmana ha començat la lliga a la categoria infantil femení, durant la primera fase ens enfrontarem a quatre equips: Porreres, Santanyí, Campos i Montuïri. El nostre equip manté totes les jugadores de l’any passat i compta amb na Cristina com a nova incorporació.

Després d’unes setmanes d’entrenaments complicats i algunes xerrades per intentar centrar-nos una mica, a la fi arribava el primer partit de lliga. Des del principi les felanitxeres varen demostrar que lluitarien pel partit i gràcies a una bona defensa amb ajudes varen aconseguir limitar l’atac de les porrerenques i imposar el nostre joc. A mesura que passaven els minuts les felanitxeres se trobaven més còmodes a la pista i això es va veure reflectit amb una sèrie de molt bones jugades en atac que acabaren en cistella. Arribàvem al final del primer quart amb un marcador 7 – 21.

En el segon quart varem sortir molt fredes en defensa i poc encertades en atac, amb moltes faltes tontes en defensa i algunes altres molt discutibles. Això va provocar que als 6 minuts de joc el parcial fos de 10 – 4. Després d’un minut per aclarir les coses, va sortir a la pista un equip totalment nou, amb una defensa més agresiva i un atac més encertat, sobretot davall de cistella que en 4 minuts ens va permetre arribar al descans amb un marcador còmode de 21 – 41.

El tercer temps va tornar a ser còmode per les felanitxeres, sense baixar els braços en defensa i atacant en equip, acabant el quart amb un parcial de 7 a 17. El darrer quart es va fer molt llarg per les decisions arbitrals (7 faltes a favor i 26 en contra) que varen provocar molt de nirvis en les nostres jugadores i moltes errades en atac. Al final acabarem el partit nirvioses però molt contentes per la feina feta.

Jugaren: Ana 2 punts, Cater 3 punts, Gema 2 punts, Maria 11 punts, Cata 7 punts, Montse 2 punts, Cristina 12 punts, Andrea 4 punts, Magda 6 punts, Silvia 6 punts i 13 rebots i Nena amb 16 punts i 10 rebots.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com