Reial Mallorca – Sporting de Gijón, dimecres a “Esports 3”

26 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
IB3

Esports 3 ofereix dimecres una edició especial a IB3 Ràdio que es podrà escoltar a partir de les 21.05 h. Des de l’Iberostar Estadi, es transmetrà en directe el partit de futbol de la Lliga de Primera Divisió entre el Reial Mallorca i el Reial Sporting de Gijón.

La narració del partit serà de Toni Fuster; des del mateix estadi, connexions amb Sergi Requeni; i els comentaris des dels estudis d’IB3 Ràdio de Miquel Buades, que també informaran de la resta de marcadors de la jornada.

A les 23.35 h, en el Joc i gols d’IB3 Televisió s’oferirà un ampli resum sobre les millors jugades i les impressions posteriors dels protagonistes del partit.

Esports 3 és el programa esportiu dirigit per Pau Pons, vos ofereix les millors transmissions esportives i la informació més fresca i en directe d’IB3 ràdio.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com